DOLAR

38,8074$% 0.07

EURO

43,1909% 0.36

STERLİN

51,3507£% 0.36

GRAM ALTIN

4.063,10%0,70

BİTCOİN

3985919฿%-1.42671

ETHEREUM

95606Ξ%-3.24584

İstanbul KAPALI 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Sigorta Ajans
  • Gündem
  • Dişçi; “Ülkemizde Sigortacılığı Doğru Yola Sokabilecek Tek Güç Acentedir”

Dişçi; “Ülkemizde Sigortacılığı Doğru Yola Sokabilecek Tek Güç Acentedir”

AcnTURK Sigorta, Radisson Blu Hotel Şişli'de İstanbul'daki 250 acentesiyle "Vizyon Toplantısı"nda bir araya geldi. Toplantıda Genel Müdür Dişçi; "Ülkemizde sigortacılığı doğru yola sokabilecek tek güç acentedir" dedi.

AcnTURK Sigorta, Radisson Blu Hotel Şişli’de İstanbul’daki 250 acentesiyle “Vizyon Toplantısı”nda bir araya geldi. Toplantıda Genel Müdür Dişçi; “Ülkemizde sigortacılığı doğru yola sokabilecek tek güç acentedir” dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Satış Direktörü Meltem Balkanlı, şirketin bugüne kadar acenteleriyle birlikte yaptığı başarılı çalışmalardan bahsetti. Ardından şirketin Genel Müdürü Ali Murat Dişçi şirketin kuruluşundan bugüne kadar yaşanan hikayeyi ve bu hikaye sonucu yaşanan başarıyı anlattı.

“Biz acente sigortacılığına inanıyoruz.”

Genel Müdür A. Murat Dişçi; “Ürünü kurgulayandan ürünü satana, şirketi yönetenlerden şirketi anlatanlara kadar herkes acente kökenli ve acentenin kendisi. Bu durum sektöre sadece bizimle birlikte ön plana çıktı. bizim amacımız acentenin yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak. Ülkemizde sigortacılığı doğru yola sokabilecek tek güç acentedir.” şeklinde konuştu.

“Bilgi sahibi olanlar şirket sahibi olmak istedi ve AcnTURK Sigorta kuruldu.”

Daha sonra kürsüye çıkan Yönetim Kurulu İletişim Danışmanı Dr. İsmail Kızılbay; “Ben sigortacı olmamaya çalışıyorum çünkü tüketicinin gözünden sektöre bakabilmek için bu çok önemli. Bu şirketin kuruluş hikayesini çok iyi biliyorum. Bilgi sahibi olanlar şirket sahibi olmak istedi ve bu yola çıkışın sonucu AcnTURK Sigorta kuruldu. Bu şirket ülkemizin ve sizlerin şirketi. %100 yerli şirket. Yabancı sermaye karşıtı değiliz ama aynı kalitede yerli bir ürün varsa her zaman onu kullanmaya özen göstermeliyiz.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Merhaba…

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.